Canvi de Cicle a l’Hort d’en Candido

Benvolgudes amigues de l’Hort d’en Candido,

Us escrivim per explicar-vos que aquest projecte fa un canvi de cicle.
Les persones que assumiem la cessió fins ara hem decidit deixar el compromís de cessió d’ús de les terres d’en Candido, ja que creiem que la nostra trajectòria i els nostre aprenentatge cada cop ens allunya més de la voluntat del propietari de prioritzar més el rendiment de les oliveres.

L’hort d’en Candido però, continua. Un company nostre, que ja fa uns mesos que està participant al projecte, assumeix el compromís de cessió i aquest, segueix obert a la participació de totes.
Degut a aquest procés i a la collita de la oliva que acabem de finalitzar, hem fet una pausa en l’entrega de cistelles mensuals de l’hort. Un cop la producció de l’hort i la logística d’entregues torni a arrencar ens posarem en contacte amb els cistellaires actuals i futurs per a continuar.

També desitgem comunicar-vos que les persones que hem decidit deixar la cessió estem buscant on traslladar la nostra activitat d’aprenentatge en autosuficiència i gestió comunitària. Busquem una cessió d’us o masoveria sense condicions en la productivitat prop de Terrassa i us avisarem quan estiguem reubicats.

Si voleu contactar amb el projecte ho podeu seguir fent a traves del mail:

lhortdencandido@cooperativaintegral.cat
lhortdencandido@gmail.com
Una abraçada lliure i autogestionada a totes!!

Assemblea l’Hort d’en Cándido

Anuncis