Festa de l’oli 2014 a l’Hort d’en Cándido

Hola a totes, enguany hem acabat la collita, que ha estat possible, com sempre, gràcies a totes, les que hi hem participat d’una o altra manera.
Ha estat una collita ben estranya, amb màniga curta, molta calor, molta mosca i poca oliva. Tot i així ha estat com sempre una bonica tasca d’experiència col·lectiva que ens aporta tan o més que el sa i deliciós oli obtingut.
I ara és quan toca gaudir i repartir-lo entre totes. Proposem fer la Festa de l’Oli 2014 el proper Dissabte dia 6 de Desembre, és un dia festiu que ens permetrà també disfrutar d’un dia a l’Hort amb totes vosaltres.
Farem visites, explicacions del projecte i l’entrega de l’oli durant tot el dia. Gaudirem també d’un dinar col·lectiu. La beguda proposem que la portem entre totes nosaltres.
Proposem també portar instruments musicals, i fer una mica de jam.
Quedarem a l’Estació d’autobusos de Terrassa a les 10:30 del dissabte i tenim previst començar la jornada de la Festa als volts de les 11, (per les que vingueu individualment) calculem concloure cap a quarts de 6, quan es pon el sol, encara que també preveiem xerinola vora el foc, tenint la possibilitat de pernoctar a l’hort.
Si no podeu recollir l’oli el dia de la festa, podeu passar-lo a buscar previ avís a l’Atzur (c/Arquimedes 89, Terrassa) o a l’Aurea Social (c/Sardenya 263, Barcelona), a partir del dia 10 de Desembre.

Moltes gràcies i fins dissabte!

cartel2

Anuncis